Søger du et match?

Det lyder måske underligt, at vi både har drenge og mænd, piger og kvinder på venteliste. Men det skyldes, at der ikke er "det gode match" mellem dem. Så måske har DU lige den profil, som passer  til en af dem på ventelisten...

Lige nu venter dog især mange drenge på en voksenven eller 'storebror'. Så der er især bud efter gode mænd. Er du en af dem?

Vi har også familier, som venter på en familieven, mens vi har en del kvinder, som er klar til at blive matchet med en pige. Der er derfor generelt en kortere ventetid for piger, som søger en voksenven eller en storesøster. 

Mød et lille udpluk af de børn, som venter på en voksenven, familieven eller storebror:

  • DrengDreng på seks år, som er glad for bøger og for at tegne søger en mandlig rollemodel i sit liv, som han gerne vil ses med i weekender eller et par timer om eftermiddagen på hverdage. Han interesserer sig for hajer, spiller gerne Playstation og fodbold og går til spejder. Han vil gerne være opfinder.
  • Familie bestående af mor og to børn (en dreng og en pige) søger en 'reservebedste'. Familien er naturinteresseret, og derfor må det meget gerne være en person, som bor på landet i udkanten af en by.  Moderen har bil og kan transportere familien og familievennen, når de skal ses, og til fælles aktiviteter. Gerne en kreativ person med humor, som også er med på nogle aktiviteter som for eksempel at tage i svømmehallen. Familievennen skal være ikke-ryger.
  • 6-årig dreng ønsker sig en 'reservestoresøster' (i 20'-30'erne) til at mødes 2-4 gange om måneden. Han er fysisk aktiv, vil gerne være i naturen, spiller computer og går til fodbold og musik.
  • Pige på 11 år, som gerne vil lave bål, besøge naturlegepladser, bygge og bage. Hun er glad for at danse, spille fodbold, går til springgymnastik og er meget kreativ. Hun søger en moden voksenven, som er god at tale med, god til at lytte, sjov, tålmodig og frisk.
  • Dreng på 11 år ønsker en 'reservestorebror' til at spille basketball, computer og andre oplevelser i nogle timer et par weekender om måneden. Eller hvad I sammen finder ud af.
  • Dreng på 12 år søger voksenven, der vil fiske, bowle, bage, lave mad og spille brætspil. Han håber at finde en, som er god at snakke med og som har humor.

- og mange flere...

 

Vil du være ven for et barn eller en familie? Klik på det relevante link og find information og ansøgningsskema:

 Bliv voksenven  -  Bliv familieven  -  Bliv storebror/-søster

Har du et barn eller er I en familie, som kunne have gavn af et venskab? Klik på det relevante link og find information og ansøgningsskema:

Giv dit barn en voksenven  -  Få en familieven  -  Giv dit barn en storebror/-søster