Bestyrelse

Organisation

Børns Voksenvenner er en landsdækkende frivillig forening med omkring 40 lokalforeninger og over 1500 frivillige, som understøttes af et landssekretariat på Frederiksberg samt områdekontorer flere steder i landet.

Det er de lokale forhold, der afgør om arbejdet i den enkelte forening organiseres via en bestyrelse, en styregruppe eller noget helt tredje. Enkelte foreninger har fastansatte medarbejdere, andre foreninger baserer sig udelukkende på frivillig arbejdskraft. Denne fleksibilitet giver os en unik organisationsstruktur.

Børns Voksenvenners landsbestyrelse efter konstituerende møde den 3. maj 2017:

Formand:
Poul V. Jensen, København
Telefon: 40 44 90 40
Mail: formand@voksenven.dk

Næstformand:
Pia Vinsten, Svendborg
Telefon: 30 32 30 82
Mail: pv@voksenven.dk

​Kasserer:
Ulla Oddershede, Aalborg
Telefon: 40 43 26 36
Mail: uo@voksenven.dk

Bestyrelsesmedlem:
Flemming Maienborg Kristiansen, Esbjerg
Telefon: 40 87 28 85
Mail: fmk@voksenven.dk

​Bestyrelsesmedlem:
Johnny Bøgelund, Køge

 

Internationalt netværk:

Der eksisterer to internationale netværk for frivillige organisationer, der arbejder med et lignende koncept som Børns Voksenvenner. Der er et Europæisk netværk ENCYMO http://www.oijj.org/en/organizations/general/european-network-of-childre...og et internationalt netværk ”Big Brothers Big Sisters International” www.bbbsi.org.

Børns Voksenvenner er medlem af ENCYMO, ”European Network of Children and Youth Mentoring Organisations”, som er et netværk af 60 organisationer i 11 Europæiske lande.

Hvem er vi?

Bliv medlem