Alle har brug for en at se op til - Bliv storebror eller storesøster

Alle har brug for en at se op til

Med storebror/storesøster-programmet danner vi venskaber mellem unge på 11-15 år og voksne på 20-35 år. Den unge får gennem programmet en tryg relation til en yngre voksen, som de kan spejle sig i og tale med om de ting, der er svære. Mange unge mangler en vigtig voksen, der kan være en rollemodel og en god ven, og derfor sætter Børns Voksenvenner nu ekstra fokus på de særlige storebror/storesøster-venskaber.

 

Helt særlige venskaber og helt særlige fælleskaber

Storebror/storesøster-vennerne er sammensat efter interesser og personlighed og minder på mange måder om søskende, der både deler store oplevelser og hænger ud i hverdagen.

Ud over det helt særlige bånd mellem vennerne, er der et fælleskab med andre storebror/storesøster-venskaber. Venneparrene møder nemlig andre vennepar på tværs til "FriendZone aktiviteter" såsom bowlingture, udflugter, ture på klatrebane og julebingo. Det er oplevelser, som de unge ellers ville ikke få, og det giver et helt unikt spejlingsfællesskab, hvor alle de unge og yngre voksne ved, hvad det vil sige at være i et storebror/storesøster-venskab. 
 

det er aldrig for sent at få en storesøster   det er aldrig for sent at få en storebror   Bliv storebror storesøster


Mangler du en at se op til? Eller vil du gerne være rollemodel for en ung på 11-15 år? Så kan du læse meget mere om storebror/storesøster-programmet på nedenstående links og ansøge allerede i dag:

 

Prik en storebror storesøster på skulderen

 

Vil du støtte op om de helt særlige storebror/storesøster-venskaber? 

Du kan hjælpe flere unge med at få en storebror eller storesøster. Se herunder hvordan.

 

Støt storebror storesøster mobilapay


Vi løber for FriendZone – sådan kan du støtte

Velgørenhedsløberen Flemming Hansen, vennepar og andre frivillige løber for Børns Voksenvenner hele november og samler derved penge ind til aktiviteter for alle storebror/storesøster-venskaber.
 

Du kan støtte ved enten at sponsorere eller ved at sprede det gode budskab:

  • Støt velgørenhedsløber Flemming Hansen med et fast antal kroner pr. km, han løber – fx 20 kroner pr. km.
  • Giv en direkte donation – enten på MobilePay 653861 eller en kontooverførsel på Reg. 8493 Konto-nr. 4561387600. Skriv "FriendZone" i emnefeltet, så går pengene direkte til aktiviteter for de unge vennepar. 
  • Løb selv og saml sponsorater ind derigennem fra dit netværk eller andre (ligesom Flemming gør det) – og vær med til at sprede opmærksomheden og budskabet, hvilket gør en uvurderlig forskel!


Lige meget hvordan du vælger at støtte, gør du en kæmpe forskel for en masse unge mennesker! Og du er med til skabe fokus på vores storebror/storesøster-program, så endnu flere unge kan få en positiv og støttende rollemodel i deres liv.

❤ TAK – Alle har brug for en at se op til! ❤
 

Læs mere om mulighederne for at støtte herunder (eller klik her for pdf-version) og følg med i Flemming Hansens løb på hans Instagram, LinkedIn eller Facebook. Du kan også downloade de to billeder herunder, som du kan bruge til at sprede budskabet på sociale medier.
 

 

Jeg løber for Børns Voksenvenner      Jeg støtter Børns Voksenvenner
 

 

Sådan støtter du - Sponsorløb - Børns Voksenvenner