Thumbnail

Børns Voksenvenner er nyt formål på Odendo

Børns Voksenvenner er nyt formål på Odendo. Det betyder, at du kan gøre en god handel, der samtidig støtter os med minimum 5% af salgsprisen.

Hos Odendo finder du et stort udvalg af boligdesign til hjemmet samt oplevelser såsom weekend- og gourmetophold. Varerne og oplevelserne på Odendo stammer fra ansvarsfulde brands, bl.a. Ib Laursen, OYOY, House Doctor og Lene Bjerre. 

Du kan støtte Børns Voksenvenner ved at byde på auktionerne på platformen. Der er dagligt hundredvis af udløb og altid noget, der udløber snart.

Hvis du ikke har tålmodigheden til at byde med på auktionerne, kan du også gå på udkig i boligshoppen på Odendo, hvor alt er på lager til omgående levering i begrænset antal, der ikke kommer igen.

For at skyde samarbejdet i gang laver Odendo desuden to liveauktioner til fordel for Børns Voksenvenner, henholdsvis den 19. og den 23. maj. Du finder auktionerne på Odendos Facebookside

ODENDO

Odendo samarbejder med ansvarsfulde brands, der deler platformens DNA om at støtte gode formål. Platformen har mere end 180.000 brugere og hundredvis af daglige handler, der støtter gode formål. Siden starten i 2013 har Odendo, og platformens brugere, indsamlet mere end +33 millioner kroner til gode formål.

Læs mere her.