Hvem skal modtage årets Frivilligpris? | voksenven
Gå til hovedindhold

Hvem skal modtage årets Frivilligpris?

Hvem synes du har fortjent at blive Årets Frivillige i Børns Voksenvenner 2024?

Så er det igen blevet tid til, at du kan indstille en frivillig i Børns Voksenvenner, som du mener gør en helt særlig forskel. Det kunne for eksempel være:

💙 Din (ellers dit barns) voksenven, familieven, storebror eller storesøster
💙 Din matcherkollega
💙 Den matcher der matchede dig med dit venskabsbarn?
💙 Den der altid tager telefonen, når du ringer til din lokalforening
💙 Den SoMe-frivillige som laver alle jeres fede opslag i lokalforeningen
💙 Eller en helt anden frivillig, som gør en stor forskel for Børns Voksenvenner

Det er altså nu, du har muligheden for at anerkende, værdsætte og takke dem for deres særlige indsats ved at indstille dem til vores årlige Frivilligpris.

I 2023 var det familievennen Rita, som modtog prisen af vores rare landsformand, Poul, og i 2022 var det voksenvennen Troels. Måske det i år er én du kender, som skal hyldes for sit særlige frivillige arbejde?

 

Hvordan gør man?

Alt, du skal gøre, er at sende en mail til info@voksenven.dk, hvor du beskriver, hvorfor netop denne frivillig er den rette til at modtage Børns Voksenvenners Frivilligpris 2024.

 

Deadline

Deadline for at indstille en frivillig til årets Frivilligpris er søndag d. 17. marts 2024.

Vi glæder os til at høre fra jer! 😍

 

Om Frivilligprisen

Børns Voksenvenners Frivilligpris uddeles hvert år i forbindelse med årsmødeweekenden som en anerkendelse af alle de fantastiske frivillige, der er bærende for vores forening og alle de venskaber, vi laver. 

Frivilligprisen kan gives til alle former for frivillige indsatser i Børns Voksenvenner. Indsatsen skal have givet en særlig værdi til Børns Voksenvenner, lokalforeningen og/eller til vores målgruppe. Det kan også være én, som har gjort noget særligt for børn i lokalsamfundet/samfundet.
 
Det er landsbestyrelsen der, på baggrund af alle de motiverede indstillinger, udvælger hvem der skal modtage prisen og udnævnes som ’Årets Frivillig i Børns Voksenvenner’. Der er 5.000 kr. i præmie til modtageren af prisen.

 

Børns Voksenvenners Frivilligpris 2024
Vinderne af Børns Voksenvenners Frivilligpris i 2022 og i 2023.

Hvem er Børns Voksenvenner?

Børns Voksenvenners vision er at gøre en positiv langvarig forskel for børn og unge med spinkle voksennetværk. Vi skaber betydningsfulde venskaber mellem børn, der savner en ekstra fortrolig voksen og rollemodel, og frivillige voksne med tid og lyst til at gøre en forskel for et barn.

Kontakt os

Åbningstider

Mandag til torsdag:
Kl. 10.00 - 16.00

Fredag:
Kl. 10.00 - 15.00