Titel-billede-img

Thumbnail

TrygFonden støtter fortsat Børns Voksenvenner

Christian og Janus er vennerTrygFondens regionale råd i Nordjylland og på Fyn har valgt at støtte Børns Voksenvenners indsats ’storebror/storesøster’ med i alt 2 mio. kr. over de næste tre år. Med TrygFondens hjælp får endnu flere sårbare børn og unge dermed mulighed for at få en ekstra fortrolig voksen og rollemodel i deres liv. Donationerne giver os nemlig mulighed for at fortsætte og udbrede storebror/storesøster-indsatsen, som har til formål at etablere venskaber mellem lidt ældre børn og lidt yngre voksne. Det er venskaber, som vi ved giver en helt særlig relation i stil med søskende-relationer, og som er med til at give sårbare børn mere mod i en tid med identitetsdannelse og udvikling.

Det er anden gang, TrygFonden støtter indsatsen, og donationerne sikrer i denne omgang en fortsat storebror/storesøster-indsats i Nordjylland, samtidig med at tilbuddet bliver udbredt til Fyn. På Fyn sættes indsatsen i gang i andet kvartal af 2019. Pengene går blandt andet til rekruttering af frivillige storebrødre og storesøstre, netværksaktiviteter for venskabsparrene og netværksmøder for storebrødre og storesøstre.

Spørgsmål til indsatsen kan rettes til Mikkel Hyldebrandt Jensen, direktør for Børns Voksenvenner, på 28 80 39 20 / mhj@voksenven.dk