Thumbnail

Vi genoptager hjemmebesøg og andre aktiviteter

Fra i dag genoptager vi vores arbejde med at danne venskaber. Vi glæder os til at gøre endnu flere små smil større. Kontakt os endelig, hvis du ønsker at blive eller få en voksenven.

Fra i dag kan vi igen danne venskaber. I forbindelse med fase 3 i regeringens genåbning af Danmark, kan vi nemlig genoptage kurser for nye voksenvenner og erfamøder for dem, som allerede er i venskaber. Og vi kan igen tage på hjemmebesøg hos frivillige og familier og på matchbesøg, som det hedder, når en voksenven og et barn og dets forælder skal møde hinanden første gang.

Efterhånden som de fysiske arbejdspladser begynder at åbne, vil områdekontorerne ligeledes fra på mandag begynde at blive bemandet. Der kan være forskelle fra områdekontor til områdekontor, afhængig af hvad der er muligt for at sikre, at vi følger gældende forbehold og retningslinjer. Du kan dog som altid fange os på både mail og telefon. De aktiviteter, som arrangeres af ansatte i Børns Voksenvenner (fx matcheruddannelse, kurser m.m.), vil blive afholdt så snart, det er muligt.

For både hjemmebesøg, kursusafholdelse og erfa-møder gælder naturligvis stadig, at aktiviteterne skal overholde sundhedsmyndighedernes aktuelle retningslinjer om forsamling, afstand, hygiejne m.m.

Kunne dit barn have glæde af en ekstra voksen i sit liv, eller vil du gøre en forskel som voksenven? Så kontakt os endelig eller læs mere:

Bliv voksenven

Få en voksenven