Thumbnail

Randers

Vil du hjælpe sårbare børn
Bliv matcher og hjælp sårbare børn.

VI SØGER MATCHERE

Vi etablerer værdifulde venskaber mellem børn med et spinkelt socialt og familiemæssigt netværk og engagerede og livsglade voksne, der vil dele deres tid, overskud og energi med et barn.

Vil du være frivillig matcher? Lige nu søger vi frivillige matchere, som vil hjælpe de børn, som vi har på venteliste i Randers med at finde en voksenven. Hvis du har en børne- eller socialfaglig baggrund og gerne vil gøre en frivillig indsats som matcher, så hører vi meget gerne fra dig. Som matcher bliver du del af et matcherteam, som du samarbejder og sparrer med.

 

Karen Polusen

Karen Poulsen er matcher:

"Når jeg arbejder på at matche et barn med en voksenven, regner jeg med, at det er et venskab, der skal vare længe. Det er derfor vigtigt at gøre et grundigt stykke arbejde. Der er mange ting at tage højde for. For eksempel afstanden mellem barnets og voksenvennens bopæl, deres alder, praktiske muligheder for at mødes, temperamenter og interesser. Samtidig er det en fordel at have mødt både barn og voksen inden selve matchningen. Så er det lettere at forestille sig de to personer sammen og hvorvidt deres kemi vil passe," siger Karen Poulsen, der har været leder af en børnehave i mange år. 

Vil du være matcher? Læs mere her:  Bliv frivillig matcher

Vil du være voksenven? Læs mere her: Bliv voksenven 

Søger du en voksenven til dit barn? Læs mere her: Giv dit barn en voksenven

Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker en uforpligtende snak:

Kontakt: Områdekontor Midtjylland eller mail til: randers@voksenven.dk