Det bedste er, at min voksenven altid har tid.

Vi har 25 års erfaring med at skabe sikre og langvarige venskaber mellem børn og voksne. 

Se dit barn blomstre - giv det en voksen ven

Er dit barn indadvendt, præget af usikkerhed og sårbarhed eller har ikke mange venner?

Kan du genkende et eller flere af disse punkter, kan løsningen være at give dit barn en voksenven. For det at have en anden voksens udelte opmærksomhed et par gange om måneden gør underværker for et barns selvværd. Dertil kommer inspirationen og selvtilliden dit barn opnår ved at indgå i nye situationer og miljøer. 

Forældrene der henvender sig til Børns Voksenvenner er typisk enlige forældre, som i en hektisk hverdag ikke har tid og overskud til at udfylde begge forældreroller. En voksenven har derimod altid masser af tid til at bygge drage, tage til fodboldkamp, spille spil - eller til bare at være sammen. - og det er GRATIS

Vennerne mødes typisk 2 - 4 gange om måneden, enten hos den voksne eller på tur ud i verden. Børn kan få en voksenven, fra de er 6 år gamle.

Vil du vide mere om det at give sit barn en voksenven, så kontakt din nærmeste lokalforening. Du finder alle lokalforeningers kontaktinfo ved at klikke på "Lokalt" i menubjælken i toppen af siden.

Alle henvendelser er naturligvis fortrolige og alle voksenvenner gennemgår en omfattende screenings- og matchproces. Du kan læse mere om vores screenings- og matchproces ved at klikke på ”Hvem kan blive voksenven?” i menuen til venstre.

  • Eksempler på venskaber

    Siden 1990 har vi skabt mere end 3.700 venskaber. Venskaber, som gør en positiv livsvarig forskel. Klik her, og mød en række af dem. 

  • Landsdækkende og uafhængig

    Børns Voksenvenner er en landsdækkende frivillig forening med omkring 40 lokalforeninger og over 1500 frivillige.

  • Vores vision

    Dette er målet, vi søger at opnå hver eneste dag: "Børns Voksenvenner vil gøre en livsvarig positiv forskel for børn og unge med spinkle eller svære familieforhold."                     

Systematisk screening og matchning af voksenvenner

For at blive voksenven er det et uomgængeligt krav, at man kan fremvise en ren børne- og straffeattest. Derefter gennemgår personen mindst ét screeninginterview. Vurderer Børns Voksenvenner at personen er egnet som voksenven, startes "matchningsprocessen". Som udgangspunkt matcher vi kun børn og voksne af samme køn.

Hvem er vi?

Bliv medlem