Mærkedage og mindehøjtideligheder

Fylder du rundt, har jubilæum, eller afholder en mindehøjtidelighed, og ønsker at samle ind til et velgørende formål i stedet for at modtage blomster og gaver?

Så kan du vælge at oprette en indsamling i anledning af dagen og opfordre venner, familie, kolleger og andre til at donere et valgfrit beløb til din indsamling hos Børns Voksenvenner.

Donationerne, der bliver samlet ind i forbindelse med mærkedage og mindehøjtideligheder, er med til at sikre, at flere sårbare børn og unge får et værdifuldt venskab med en voksen ven.

Hvis du ønsker at oprette en indsamling, kan du kontakte os på telefon 70707177 eller info@voksenven.dk og oplyse, hvilken begivenhed, der skal finde sted, hvornår og i hvilket navn. Dernæst giver du registrerings- og kontonummer: 8493-4561387600 til dem, der ønsker at give en donation.

Huske at minde venner og familie om, at de skal mærke indbetaling med navnet på den person, som indsamlingen er tiltænkt, samt angive deres eget navn som indbetaler.

Efter mærkedagen eller mindehøjtideligheden sender Børns Voksenvenner et takkebrev til dig med oplysning om det samlede beløb og med en liste over dem, der har givet et bidrag.

Tak fordi du gør en forskel for børn og unge, der savner voksenkontakt.

Hvem er vi?

Bliv medlem