Gå til hovedindhold

Bliv medlem

Gør små smil større – bliv medlem i dag

Som medlem er du en del af Børns Voksenvenner og med til at sikre, at ingen børn skal vente for længe eller forgæves på at få en voksenven. 

Børns Voksenvenner eksisterer i kraft af medlemmerne, som er kernen i foreningens arbejde. Her er nogle af de vigtigste grunde til, at du som medlem er altafgørende i Børns Voksenvenner:

 

  • Du tilkendegiver, at du tror på vigtigheden af Børns Voksenvenners arbejde, og at du bakker op om, at alle børn skal have mindst to voksne fortrolige i deres liv
  • Du er med til at fremtidssikre vores indsatser: Som frivillig forening udgøres Børns Voksenvenner af medlemmerne, som både er organisationens folkelige forankring og demokratiske rygrad
  • Du giver Børns Voksenvenner øget mulighed for at sætte manglende voksenkontakt på den politiske dagsorden og opnå støtte til vores indsatser. Dermed er du med til at sikre, at flere sårbare børn får øget selvværd og mod på nye udfordringer
  • Du har stemmeret til vores årlige generalforsamling. På den måde er du med til at præge udviklingen i foreningen

 

Dit private medlemskab koster kun 250 kr. om året, men betydningen for Børns Voksenvenner er langt større end det beløb. Ansatte og frivillige kan vælge at få medlemskab til 100 kr. om året. 

Du kan desuden give et medlemskab i gave. Udfyld blot tilmeldingsformularen med modtagerens kontaktinformationer og betal det første års medlemskab.

Vil du også hjælpe Børns Voksenvenner med at holde udgifterne nede? Så tilmeld dig betalingsservice, så kræver dit medlemskab mindre administration.

Du kan læse vores betingelser for medlemskab her.

Hvem er Børns Voksenvenner?

Børns Voksenvenners vision er at gøre en positiv langvarig forskel for børn og unge med spinkle voksennetværk. Vi skaber betydningsfulde venskaber mellem børn, der savner en ekstra fortrolig voksen og rollemodel, og frivillige voksne med tid og lyst til at gøre en forskel for et barn.

Kontakt os

Åbningstider

Mandag til torsdag:
Kl. 10.00 - 16.00

Fredag:
Kl. 10.00 - 15.00