Gå til hovedindhold

Bliv erhvervssponsor

Som erhvervssponsor for Børns Voksenvenner gør din virksomhed en forskel for børn og unge, der savner en ekstra fortrolig voksen og rollemodel i deres liv. En voksenven er med til at give barnet øget selvværd og mod på nye udfordringer. Samtidig styrker du din virksomheds sociale CSR-profil og giver dine medarbejdere grund til at ranke ryggen.

 
Det går jeres støtte til:
  • Rekruttering og uddannelse af vores frivillige voksenvenner og matchere, så ingen børn skal vente for længe eller forgæves på en voksenven
  • Aktiviteter og udflugter for børn og deres voksenvenner
  • Markedsføring af Børns Voksenvenner for at øge kendskabet til foreningen både blandt familier, der kan have gavn af en voksenven, og potentielle voksenvenner. 

 
Kontakt os på cg@voksenven.dk eller 28 80 39 21 og hør mere.

Som erhvervssponsor kan du vælge mellem fire pakker – dem ser du på billedet herunder. Har du forslag til et andet samarbejde, vil vi meget gerne høre det, og så finder vi sammen en god model for samarbejde. 

 

Fradrag for virksomheder

Jeres virksomhed kan få fuldt fradrag for donationer op til 17.200 kr. i 2022. Det er op til jeres virksomhed at bedømme, om I har lov til at fratrække beløbet som driftsomkostninger (eksempelvis reklameudgift) jf. Statsskattelovens §6. Konsultér evt. jeres revisor eller jurist.

Vi indberetter automatisk til SKAT, såfremt I har oplyst virksomhedens CVR-nummer.

I kan også købe et virksomhedsmedlemskab for 750 kr. årligt. Jeres kontingent gør det blandt andet muligt for os at rekruttere og uddanne voksenvenner.

 

Hvem er Børns Voksenvenner?

Børns Voksenvenners vision er at gøre en positiv langvarig forskel for børn og unge med spinkle voksennetværk. Vi skaber betydningsfulde venskaber mellem børn, der savner en ekstra fortrolig voksen og rollemodel, og frivillige voksne med tid og lyst til at gøre en forskel for et barn.

Kontakt os

Åbningstider

Mandag til torsdag:
Kl. 10.00 - 16.00

Fredag:
Kl. 10.00 - 15.00