Thumbnail

Bliv erhvervssponsor

Som erhvervssponsor for Børns Voksenvenner gør din virksomhed en forskel for sårbare børn, der savner en fortrolig voksen og rollemodel i deres liv. En voksenven giver sårbare børn øget selvværd og mod på nye udfordringer. Samtidig styrker du din virksomheds sociale CSR-profil og giver dine medarbejdere grund til at ranke ryggen.

 

 
Det går jeres støtte til:

  • Rekruttering og uddannelse af vores frivillige voksenvenner og matchere, så ingen børn skal vente for længe eller forgæves på en voksenven
  • Aktiviteter og udflugter for børn og deres voksenvenner
  • Markedsføring af Børns Voksenvenner for at øge kendskabet til foreningen både blandt familier, der kan have gavn af en voksenven, og potentielle voksenvenner. 

 
Kontakt os på cg@voksenven.dk eller 28 80 39 21 og hør mere.

Som erhvervssponsor kan du vælge mellem fire pakker. Har du forslag til et andet samarbejde, vil vi meget gerne høre det, og så finder vi sammen en god model for samarbejde. 

 

Venskabssponsor

 

Fradrag for virksomheder

Jeres virksomhed kan få fuldt fradrag for donationer op til 17.200 kr. i 2022. Det er op til jeres virksomhed at bedømme, om I har lov til at fratrække beløbet som driftsomkostninger (eksempelvis reklameudgift) jf. Statsskattelovens §6. Konsultér evt. jeres revisor eller jurist.

Vi indberetter automatisk til SKAT, såfremt I har oplyst virksomhedens CVR-nummer.

I kan også købe et virksomhedsmedlemskab for 750 kr. årligt. Jeres kontingent gør det blandt andet muligt for os at rekruttere og uddanne voksenvenner.

 

 

Tak for din støtte - Børns Voksenvenner