Gå til hovedindhold

Opret en indsamling

Har du fødselsdag, jubilæum eller afholder du en mindehøjtidelighed og ønsker at samle ind til et velgørende formål – måske i stedet for at modtage blomster og gaver? Så kan du oprette en privat indsamling til støtte for venskaber i Børns Voksenvenner.

Din indsamling er med til at sikre, at flere børn og unge, som savner voksne fortrolige og rollemodeller i deres liv, kan få en voksenven. Et venskab gennem Børns Voksenvenner er med til at give børn øget selvværd og mod på nye udfordringer.
 

Sådan opretter du en indsamling 

Ønsker du at oprette en indsamling, kan du kontakte os på telefon 70 70 71 77 eller info@voksenven.dk  eller oplyse registrerings- og kontonummer 8493-4561387600 til dem, der ønsker at give en donation. Husk at minde om, at de skal mærke deres beløb med dit navn samt angive deres eget navn som indbetaler.

 

Hvem er Børns Voksenvenner?

Børns Voksenvenners vision er at gøre en positiv langvarig forskel for børn og unge med spinkle voksennetværk. Vi skaber betydningsfulde venskaber mellem børn, der savner en ekstra fortrolig voksen og rollemodel, og frivillige voksne med tid og lyst til at gøre en forskel for et barn.

Kontakt os

Åbningstider

Mandag til torsdag:
Kl. 10.00 - 16.00

Fredag:
Kl. 10.00 - 15.00