Gå til hovedindhold

Støt

Mange børn og unge vokser op med et spinkelt voksen- og familienetværk. Det kan skyldes skilsmisse, dødsfald eller svær sygdom i familien. Børn, der mangler fortrolige voksne og rollemodeller er sårbare. Et venskab gennem Børns Voksenvenner medvirker til at give børnene mod på nye udfordringer, øget selvværd og gode forudsætninger for at udvikle sociale og faglige kompetencer.

Lige nu savner næsten 500 børn en voksenven. Ved at støtte vores arbejde er du med til at sikre, at ingen børn venter for længe eller forgæves.

Din støtte går til at rekruttere og uddanne nye voksenvenner samt til at afholde aktiviteter og events for venskabsparrene. Derudover er dit bidrag med til at sikre grundighed i vores arbejde med at skabe venskaber, blandt andet ved uddannelse af vores frivillige matchere. På den måde sikrer vi gode og stabile venskaber.

 

 

Børns Voksenvenners indsamlinger foregår via hjemmesiden voksenven.dk, Facebook og andre sociale medier, bidrag fra private og virksomheder, fonde, gennem nyhedsbreve, annoncer og generelle kampagner rettet mod offentligheden.

Vi er medlem af ISOBRO og følger deres indsamlingsetiske retningslinjer og har indsamlingstilladelse fra Indsamlingsnævnet.

 

Hvem er Børns Voksenvenner?

Børns Voksenvenners vision er at gøre en positiv langvarig forskel for børn og unge med spinkle voksennetværk. Vi skaber betydningsfulde venskaber mellem børn, der savner en ekstra fortrolig voksen og rollemodel, og frivillige voksne med tid og lyst til at gøre en forskel for et barn.

Kontakt os

Åbningstider

Mandag til torsdag:
Kl. 10.00 - 16.00

Fredag:
Kl. 10.00 - 15.00