Få en ven | voksenven
Gå til hovedindhold

Få en ven

Savner dit barn en ekstra fortrolig voksen og rollemodel i sit liv? Eller har du et/flere små børn under 6 år og har du/I brug for en ekstra voksen støtte? Så kan det være, at en voksenven, en familieven eller en storebror/storesøster gennem Børns Voksenvenner lige er noget for jer.

En voksenven, familieven eller storebror/storesøster erstatter ikke dig og din rolle som forælder, men er en ekstra fortrolig voksen i dit barns liv og en rollemodel, som dit barn kan spejle sig i.

Vi har skabt venskaber siden 1990, og vores erfaring er, at et venskab gennem Børns Voksenvenner er med til at give børn øget selvværd og mod på nye udfordringer. Alle vores tilbud er gratis og primært drevet af frivillige.

Voksenvenner, familievenner og storebrødre/storesøstre er frivillige med både tid og overskud til at tage del i dit barns eller din families liv. De gennemgår alle en grundig screenings- og godkendelsesproces, inden de matches i et venskab. 

Læs mere om vores tre programmer herunder.

 

  Få en voksenven - Børns Voksenvenner

Få en voksenven – for børn på 6-12 år

Med en voksenven får dit barn en ekstra fortrolig voksen og rollemodel i sit liv. Dit barn og voksenvennen mødes 2-4 gange om måneden og bestemmer selv, hvad de laver sammen. En voksenven kan være i alle aldre og er som udgangspunkt for børn mellem 6 og 12 år.

Læs mere om at få en voksenven

 

 

 

 

   Få en storebror/storesøster - Børns Voksenvenner

Få en storebror/storesøster – for børn på 11-15 år

Venskaber mellem lidt ældre børn (cirka 11-15 år) og lidt yngre voksne (20-35 år) giver en helt særlig relation, der ligner en søskenderelation. En storebror eller storesøster kan give dit barn mere mod og selvtillid i en tid med identitetsdannelse og udvikling.

Læs mere om at få en storebror/storesøster

 

 

 

    Få en familieven - Børns Voksenvenner

Få en familieven – for børn på 0-6 år og familien

En familieven er der for hele din lille familie – både dig og dine små børn, som typisk er mellem 0 og 6 år. Familievennen bliver en del af din families glæder, bekymringer og udvikling, og kan støtte dig når det er svært.

Læs mere om at få en familieven

 

 

 

 


 

 Se vores Facebookside - Børns VoksenvennerSe vores Instagramprofil - Børns VoksenvennerSe vores Linkedin - Børns Voksenvenner

 

 

 

Hvem er Børns Voksenvenner?

Børns Voksenvenners vision er at gøre en positiv langvarig forskel for børn og unge med spinkle voksennetværk. Vi skaber betydningsfulde venskaber mellem børn, der savner en ekstra fortrolig voksen og rollemodel, og frivillige voksne med tid og lyst til at gøre en forskel for et barn.

Kontakt os

Åbningstider

Mandag til torsdag:
Kl. 10.00 - 16.00

Fredag:
Kl. 10.00 - 15.00