Få en ven

Få en ven

Bor du alene med dit barn, og savner dit barn en ekstra voksen i sit liv? Hvis dit barn har ingen eller kun sporadisk kontakt til den anden forælder, og I har et begrænset familienetværk, så har dit barn mulighed for at få en voksenven, en familieven eller en storebror/storesøster gennem Børns Voksenvenner. 

En voksenven, familieven eller storebror/storesøster erstatter ikke dig og din rolle som forælder, men er en ekstra voksen i dit barns liv og en rollemodel, som dit barn kan spejle sig i. Vi har skabt venskaber siden 1990, og vores erfaring er, at et venskab gennem Børns Voksenvenner giver børn øget selvværd og mod på nye udfordringer. Alle vores tilbud er gratis.

Voksenvenner, familiervenner og storebrødre/storesøstre er frivillige med både tid og overskud til at tage del i dit barns eller din families liv. De gennemgår alle en grundig screenings- og matchproces, inden de godkendes. 

Læs mere om vores tre programmer herunder.

 

Få en voksenven – for børn 6-12 år

Med en voksenven får dit barn en ekstra fortrolig voksen og rollemodel i sit liv. Dit barn og voksenvennen mødes 2-4 gange om måneden og bestemmer selv, hvad de laver sammen. En voksenven kan være i alle aldre og er som udgangspunkt for børn mellem 6 og 12 år.

 

Få en storebror/storesøster – for børn 11-15 år

Venskaber mellem lidt ældre børn (cirka 11-15 år) og lidt yngre voksne (20-35 år) giver en helt særlig relation, der ligner en søskenderelation. En storebror eller storesøster kan give dit barn mere mod og selvtillid i en tid med identitetsdannelse og udvikling.

 

Få en familieven – til de mindste (0-6 år) og familien

En familieven er der for hele din lille familie – både dig og dine små børn, som typisk er mellem 0 og 6 år. Familievennen bliver en del af din families glæder, bekymringer og udvikling, og kan støtte dig når det er svært.

 

 


 

 Se vores Facebookside - Børns VoksenvennerSe vores Instagramprofil - Børns VoksenvennerSe vores Linkedin - Børns Voksenvenner