Årsberetning for 2022 – Se alle højdepunkterne fra året, der gik | voksenven
Gå til hovedindhold

Årsberetning for 2022 – Se alle højdepunkterne fra året, der gik

Her kan du læse Børns Voksenvenners årsberetning for 2022. Du kan blandt andet se venskabsnøgletal fra 2022 og læse om både regionale tilbageblik med små historier fra hver region samt de fire lokale jubilæumsfejringer, året har budt på. 

Læs også om vennepar og frivillige der har været i medierne, og om årsmødeweekenden og overrækkelsen af Frivilligprisen 2022, og om Matcherfagligt Forum der blev opstartet i 2022 som et nyt tilbud for vores frivillige matchere.

Du finder også highlights fra vores sociale medier, et overblik over de landsdækkende kampagner i 2022 og meget meget mere 😍

Du kan bladre årsberetningen igennem herunder – husk at vælge "fuld skærm" via ikonet nederst til højre.

 

 

 


Hvem er Børns Voksenvenner?

Børns Voksenvenners vision er at gøre en positiv langvarig forskel for børn og unge med spinkle voksennetværk. Foreningen blev etableret i 1990 af socialrådgiver Gerd Augsburg efter inspiration fra den amerikanske organisation Big Brothers Big Sisters of America. Børns Voksenvenner skaber venskaber mellem børn, der savner en ekstra fortrolig voksen og rollemodel, og frivillige voksne med de rette menneskelige kompetencer samt tid og lyst til at gøre en forskel for et barn. 

Kontakt os

Åbningstider

Mandag til torsdag:
Kl. 10.00 - 16.00

Fredag:
Kl. 10.00 - 15.00