"

Bliv frivillig i en lokalforening

Vil du være med til at gøre en forskel i en af de ca. 60 kommuner, vi er til stede i, eller på et af vores regionskontorer rundt om i landet? Du kan bl.a. hjælpe med fundraising, aktiviteter, events, kommunikation, eller du kan stille op til bestyrelsen i en af vores lokalforeninger. Læs mere om de forskellige frivilligroller under videoen.

Vi har næsten også altid brug for frivillige matchere til at skabe venskaber og matche hvert barn/familie med den helt rigtige voksenven. Det kan du læse mere om på siden "Bliv matcher" i menuen.

 

Bestyrelsesmedlem

Som frivillig i en lokalforenings bestyrelse kan du være med til at udvikle lokalforeningen. Du kan fx vælge et ansvarsområde, som du har lyst til at beskæftige dig med. Det kan være inden for:

 • matching
 • PR/marketing
 • aktiviteter/udflugter/events
 • frivilligpleje og hvervning af frivillige
 • lokal fundraising.

Vi tilbyder dig:

 • gode muligheder for medindflydelse og ansvar
 • et nyt netværk
 • en platform hvorfra du kan gøre en forskel for børn med spinkle og svære familieforhold

Til gengæld forventer vi bl.a., at du:

 • kan afsætte ca. 1-4 timer om ugen afhængig af, hvilke initiativer vi iværksætter i bestyrelsen.
 • kan komme med ideer til, hvordan vi udvider kendskabet til Børns Voksenvenner i lokalområdet – og at du kan hjælpe med at føre det ud i livet.
 • er udadvendt og god til at lytte, og er passioneret i at yde frivilligt arbejde, hvor du hjælper sårbare børn.

Du kan være pensioneret, studerende, ledig, freelancer eller noget helt femte. Det vigtigste for os er, at du er engageret og er interesseret i at lære mere og lave frivilligt arbejde.  

Arbejdet er ulønnet men giver dig en oplagt mulighed for at kunne tilføje relevant erfaring til dit CV eller bruge din erfaring i en god sags tjeneste.

Kontakt din lokalforening for at høre nærmere

Fundraiser

Som frivillig fundraiser kan du være med til at søge penge fra lokale fonde og virksomheder, kommunale puljer og sponsorer. Pengene går typisk til lokale aktiviteter og udflugter for venskabspar eller til projekter, events og kampagner i lokalområdet.

Kontakt din lokalforening for at høre nærmere

Kommunikation og events

Vi har brug for at udbrede kendskabet til Børns Voksenvenner. Du kan blandt andet hjælpe ved at skabe kontakt til lokale aviser og radio i forbindelse med events og aktiviteter eller lave opslag til lokalforeningens sociale medier. Du kan også hjælpe med at synliggøre Børns Voksenvenner til lokale events.

Kontakt din lokalforening for at høre nærmere

Aktivitetsansvarlig

For at styrke at styrke venskaberne, skabe netværk og støtte børnene i deres udvikling afholder vi løbende aktiviteter for venskabsparrene. Som frivillig kan du hjælpe med at stable lokale aktiviteter på benene, som kan give børn og voksenvenner udfordrende og sjove oplevelser.

Kontakt din lokalforening for at høre nærmere

Få mere at vide og ansøg som frivillig

Vil du gerne høre mere om mulighederne for at blive frivillig i din kommune lige nu, så kontakt os her eller ansøg om at blive frivillig via knappen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig!

Hvervefolder for andre frivillige - Klik for at læse