Titel-billede-img

Thumbnail

Assens

Velkommen til Børns Voksenvenner i Assens

Børns Voksenvenner i Assens har som formål at etablere værdifulde venskaber mellem børn og familier med et spinkelt socialt og familiemæssigt netværk og engagerede og livsglade voksne, der vil dele deres tid, overskud og energi med et barn eller en hel familie. 

Vi etablerer to former for venskaber:

  • En VOKSENVEN til et barn over 6 år 
  • En FAMILIEVEN til hele familien - her er børnene typisk under 6 år, men vi har også venskaber, hvor børnene er ældre.

Nogen vælger at blive voksenven eller familieven som enkeltperson andre vælger at gøre det sammen som par.

 

Kontakt os gerne hvis du vil høre mere om at få en voksenven eller en familieven eller hvis du ønsker at være frivillig.

Tlf: 21 74 64 72

Mail: assens@voksenven.dk
 

IKKE ALLE MATCHER ALLE - derfor kan vi godt have både børn og voksne på venteliste samtidig. Sådan er det i øjeblikket.
Vi forsøger at lave de helt rigtige match ud fra bl. a. interesser, personlighed/kemi og eventuelle ønsker om køn, alder og geografi. Det er vigtigt for alle parter, at det bliver vellykket.

Flere børn ønsker en voksenven og 3 alenemødre venter på en familieven 

Læs om nogle af dem her:

Den ene dreng på 7 år ønsker sig en mandlig VOKSENVEN eller evt. et par, som kan være sammen med ham nogle timer efter skoletid en dag om ugen. Drengen har mistet sin far ved dødsfald og bor i Assens sammen med mor og storebror. Hverdagen i familien er travl og det vil være godt for drengen med et lille pusterum sammen med en voksenven. Gerne en, der har lyst til at spille lidt fodbold eller andet udendørs aktivitet.

Der er to drenge, begge 12 år og begge bosiddende i Glamsbjerg, som ønsker at få en mandlig voksenven / evt. et par, der har tid og lyst til til samvær et par timer ca. en gang om ugen.  Der er mange interesser: fiskeri, svømning, museer,
brædtspil, cykelture, værkstedsaktiviteter - begge drenge er åbne for forskelligt - nærværet med en mand er det vigtigste. 

Der er også et par piger på vej med en ansøgning om at få en voksenven

En alenemor fra Glamsbjerg ønsker en FAMILIEVEN. Hun er alene med en dreng på ca. 3 år. Der er kontakt til far, men ikke fast samvær. Familien er tilflyttere og har derfor ikke meget netværk. Mor har udenlandsk baggrund, hvorfor de kun sjældent er sammen med den nære familie. Mor ønsker en familieven, som har lyst til samvær med hendes dreng og med dem som familie. Det må gerne være et par - alder er mindre vigtigt. Det må gerne være nogen, der har lyst til at gå ture og komme ud af huset og opleve noget, men det er også fint med hjemlig hygge.

En anden mor  er alene med en datter på 10 år  - hun søger også en familieven.

En tredie mor bor i Vissenbjerg og er alene med en pige på 4 år - hun søger en familieven/ gerne et par, som har lyst til at være en slags reservebedsteforældre.

DER ER BÅDE MÆND OG KVINDER OG PAR, SOM ER GODKENDTE OG STÅR KLAR TIL AT BLIVE VOKSENVEN FOR ET BARN ELLER FAMILIEVEN MED EN HEL FAMILIE.

Formand
Sinne Ramild

Næstformand
Lisbet Hammer

Bestyrelsesmedlem
Birgitte Møller

Bestyrelsesmedlem
Birgit Lundbæk

Bestyrelsesmedlem
Jørgen Jensen

Kasserer
Heidi Hoffmann

Bestyrelsesmedlem
Line Bang Hansen

 

 

Er bestyrelsesarbejde noget for dig?

Vi ønsker kontakt med dig, som har lyst til det organisatoriske arbejde i bestyrelsen - evt. noget med PR eller økonomi.

Velkommen til at ringe til Sinne på tlf. 21 74 64 72 for at høre nærmere.
Du kan også skrive til assens@voksenven.dk