Titel-billede-img

Thumbnail

Assens

Velkommen til Børns Voksenvenner i Assens

Børns Voksenvenner i Assens har som formål at etablere værdifulde venskaber mellem børn og familier med et spinkelt socialt og familiemæssigt netværk og engagerede og livsglade voksne, der vil dele deres tid, overskud og energi med et barn eller en hel familie.

Kontakt

Tlf: 21 74 64 72

Mail: assens@voksenven.dk
 

IKKE ALLE MATCHER ALLE - derfor kan vi godt have både børn og voksne på venteliste samtidig. Sådan er det i øjeblikket.
Vi forsøger at lave de helt rigtige match ud fra bl. a. interesser, personlighed/kemi og eventuelle ønsker om køn, alder og geografi. Det er vigtigt for alle parter, at det bliver vellykket.

4 drenge venter på at få en voksenven og 2 alenemødre venter på en familieven. 

Læs om nogle af dem her:

Den ene dreng på 7 år ønsker sig en mandlig VOKSENVEN eller evt. et par, som kan være sammen med ham nogle timer efter skoletid en dag om ugen. Drengen har mistet sin far ved dødsfald og bor i Assens sammen med mor og storebror. Hverdagen i familien er travl og det vil være godt for drengen med et lille pusterum sammen med en voksenven. Gerne en, der har lyst til at spille lidt fodbold eller andet udendørs aktivitet.

En anden dreng på 6 år, der bor alene med mor, ønsker en mandlig VOKSENVEN - gerne lidt ældre og gerne et par. Drengen har brug for flere stabile voksne at relatere til og gerne nogen, der er gode til at lytte og har lyst til at bruge tid og dele erfaring med en dreng på 6 år. Drengen er glad for dyr og for at være aktiv ude med fodbold eller lignende, men også andet kan fange interessen. Det vigtigste er nærvær med en voksen. Samværet må gerne være en eftermiddag i hverdagen - f. eks. hvor han bliver hentet ved skolen i Årup.

Udover de 2 nævnte drenge er der 2 drenge på 10 år på vej til at blive godkendt til at få en voksenven.

En alenemor fra Glamsbjerg ønsker en FAMILIEVEN. Hun er alene med en dreng på ca. 3 år. Der er kontakt til far, men ikke fast samvær. Familien er tilflyttere og har derfor ikke meget netværk. Mor har udenlandsk baggrund, hvorfor de kun sjældent er sammen med den nære familie. Mor ønsker en familieven, som har lyst til samvær med hendes dreng og med dem som familie. Det må gerne være et par - alder er mindre vigtigt. Det må gerne være nogen, der har lyst til at gå ture og komme ud af huset og opleve noget, men det er også fint med hjemlig hygge.

En anden mor med en datter på 10 år søger også en voksenven.

DER ER VOKSNE, SOM STÅR KLAR TIL AT BLIVE VOKSENVEN FOR ET BARN ELLER FAMILIEVEN MED EN HEL FAMILIE.

Der er både mænd og kvinder og par, som er godkendte og venter på at blive voksenven.

Formand
Sinne Ramild

Næstformand
Lisbet Hammer

Bestyrelsesmedlem
Birgitte Møller

Bestyrelsesmedlem
Birgit Lundbæk

Bestyrelsesmedlem
Jørgen Jensen

Kasserer
Heidi Hoffmann

Er bestyrelsesarbejde noget for dig?

Vi ønsker kontakt med dig, som har lyst til det organisatoriske arbejde i bestyrelsen - evt. noget med PR eller med fundraising.

Velkommen til at ringe til Sinne på tlf. 21 74 64 72 for at høre nærmere.
Du kan også skrive til assens@voksenven.dk