Thumbnail

Assens

Velkommen til Børns Voksenvenner i Assens

Børns Voksenvenner i Assens har som formål at etablere værdifulde venskaber mellem børn og familier med et spinkelt socialt og familiemæssigt netværk og engagerede og livsglade voksne, der vil dele deres tid, overskud og energi med et barn eller en hel familie. 

Vi etablerer to former for venskaber:

  • En VOKSENVEN til et barn over 6 år 
  • En FAMILIEVEN til hele familien - her er børnene typisk under 6 år, men vi har også venskaber, hvor børnene er ældre.

Nogen vælger at blive voksenven eller familieven som enkeltperson andre vælger at gøre det sammen som par.

 

Kontakt os gerne hvis du vil høre mere om at få en voksenven eller en familieven eller hvis du ønsker at være frivillig.

Tlf: 21 74 64 72

Mail: assens@voksenven.dk
 

4 drenge venter på at få en voksenven og 3 alenemødre venter på en familieven 

Læs mere her:

- En dreng på 7 år fra Assens ønsker sig en mandlig VOKSENVEN eller evt. et par, som kan være sammen med ham nogle timer efter skoletid en dag om ugen. Drengen har mistet sin far ved dødsfald og bor sammen med mor og storebror. Hverdagen i familien er travl og det vil være godt for drengen med et lille pusterum sammen med en voksenven. Gerne en, der har lyst til at spille lidt fodbold eller andet udendørs aktivitet.

- 11 årig dreng fra Ebberup ønsker en voksenven, der både er til online spil og til en dyst på fodboldbanen, barsket eller andet indenfor gymnastik og sport. En ATVer eller andet, der er gang i, vil bare være ekstra bonus:) Det er vigtigt, at voksenvennen er parat til at lytte til, hvordan det er at være barn i en skilsmissefamilie og de udfordringer det giver. Aldersmæssigt må det gerne være en slags "storebror".

- En dreng på 11 år fra Assens ønsker en voksenven, der har tid til samvær et par timers samvær i hverdagen en gang om ugen. Gerne en yngre mand, der har lyst til fysisk aktivitet. Drengen bor alen sammen med sin mor og lillebror.

- En dreng på 9 år fra Turup ønsker en mandlig voksenven, der har tid og lyst til samvær ca. en gang om ugen efter skoletid eller evt. indimellem i weekenden. Drengen bor sammen med mor og lillebror og har brug for et frirum i dagligdagen sammen med en voksenven, som han kan lave "mandeting" med og som han kan betro sig til om de udfordringer, der er på fsk. fronter. Drengen er glad for udeliv, men også åben for meget andet. Det vigtigste er nærværet af en mand, der har tid og lyst til at være sammen med ham.

- En alenemor  med en datter på 11 år søger en FAMILIEVEN. Der er ingen far inde i billedet og netværket er spinkelt

- En  alenemor fra Vissenbjerg  med en pige på 4 år søger en FAMILIEVEN/ gerne et par, som har lyst til at være en slags reservebedsteforældre. 

- En alenemor fra Aarup med to drenge på 5 og 2 år ønsker en FAMILIEVEN / gerne et par, som har lyst til samvær med dem som familie jævnligt. Det kan både være hverdag og weekend. Det må gerne være en slags reservebedsteforældre.

 

IKKE ALLE MATCHER ALLE - derfor kan vi godt have både børn og voksne på venteliste samtidig. Sådan er det i øjeblikket.
Vi forsøger at lave de helt rigtige match ud fra bl. a. interesser, personlighed/kemi og eventuelle ønsker om køn, alder og geografi. Det er vigtigt for alle parter, at det bliver vellykket.

DER ER BÅDE MÆND OG KVINDER OG PAR, SOM ER GODKENDTE OG STÅR KLAR TIL AT BLIVE VOKSENVEN FOR ET BARN ELLER FAMILIEVEN MED EN HEL FAMILIE.

Formand
Sinne Ramild

Næstformand
Lisbet Hammer

Bestyrelsesmedlem
Birgitte Møller

Bestyrelsesmedlem
Birgit Lundbæk

Bestyrelsesmedlem
Jørgen Jensen

 

Bestyrelsesmedlem
LIne Bang Hansen

 

 

Er bestyrelsesarbejde noget for dig?

Vi ønsker kontakt med dig, som har lyst til det at gøre arbejdet mere kendt, dig der har lyst til det  organisatoriske arbejde i bestyrelsen - evt. noget med PR eller økonomi. Vi mangler i øjeblikket en, der er parat til at tage kassererposten.

Velkommen til at ringe til Sinne på tlf. 21 74 64 72 for at høre nærmere.
Du kan også skrive til assens@voksenven.dk