Thumbnail

Assens

Velkommen til Børns Voksenvenner i Assens

Børns Voksenvenner i Assens har som formål at etablere værdifulde venskaber mellem børn og familier med et spinkelt socialt og familiemæssigt netværk og engagerede og livsglade voksne, der vil dele deres tid, overskud og energi med et barn eller en hel familie. 

Vi etablerer 3 former for venskaber:

  • En VOKSENVEN til et barn over 6 år 
  • En FAMILIEVEN til hele familien - her er børnene typisk under 6 år, men vi har også venskaber, hvor børnene er ældre.
  • Vi laver også STOREBROR/STORESØSTER match. Der er for børn fra 11år og opefter, der matches med en frivillig i alderen 18-35 år.

Nogen vælger at blive voksenven eller familieven som enkeltperson andre vælger at gøre det sammen som par.

Kontakt os gerne hvis du vil høre mere om at få en voksenven, en familieven eller en storebror/storesøster eller hvis du ønsker at være frivillig.

Tlf: 30 64 38 74

Mail: assens@voksenven.dk
 

3 piger og 5 drenge venter på at få en voksenven og 2 alenemødre venter på en familieven 

Læs mere her:

- 11 årig pige fra Ebberup, der bor alene sammen med mor, ønsker en voksenven. Gerne en som er i stand til at være fysisk aktiv, har lyst til at være udendørs og nyder at færdes i naturen  Der må meget gerne være dyr. Pigen vil også gerne kreative aktiviteter, spil  og hygge, men ønsker allermest en voksenven, der er god til at lytte og god at snakke med og som kan blive en fortrolig. Alder er ikke afgørende.

- 11 årig dreng fra Ebberup ønsker en voksenven, der både er til online spil og til en dyst på fodboldbanen, barsket eller andet indenfor gymnastik og sport. En ATVer eller andet, der er gang i, vil bare være ekstra bonus:) Det er vigtigt, at voksenvennen er parat til at lytte til, hvordan det er at være barn i en skilsmissefamilie og de udfordringer det giver. Aldersmæssigt må det gerne være en slags "storebror".

- En dreng på 12 år fra Assens ønsker en voksenven, der har tid til et par timers samvær i hverdagen en gang om ugen. Det må gerne være en yngre mand, der har lyst til fysisk aktivitet, men også gerne en, han kan lave forskelligt sammen med på et værksted. Drengen har mistet den mand, der var far for ham ved dødsfald og bor nu alene sammen med sin mor og lillebror.

- En dreng på 9 år fra Turup ønsker en mandlig voksenven, der har tid og lyst til samvær ca. en gang om ugen efter skoletid eller evt. indimellem i weekenden. Drengen bor sammen med mor og lillebror og har brug for et frirum i dagligdagen sammen med en voksenven, som han kan lave "mandeting" med og som han kan betro sig til om de udfordringer, der er på fsk. fronter. Drengen er glad for udeliv, men også åben for meget andet. Det vigtigste er nærværet af en mand, der har tid og lyst til at være sammen med ham.

- En dreng på 10 år, der bor sammen med mor og søster i Assens ønsker en mandlig voksenven, der vil tage ham med i fsk. aktiviteter. Gerne fiskeri, leg i skoven, bygge huler, boldspil osv. Musik har også interesse. Det må gerne være en mand, som kan være en rollemodel og som kan støtte en følsom dreng i at udvikle sig på fsk. fronter. Der er ønske om samvær  et par timer 2-3 gange om måneden enten hverdag eller weekend.

- En dreng på 9 år, der bor hos sin mor i Tommerup, ønsker en voksenven - alder er ikke afgørende. Det vigtigste er nærvær og tid sammen med en rolig rummelig voksen, der samtidig kan "skubbe lidt på" og være en rollemodel. Pga sygdom har mor i perioder ingen overskud til at gøre ting sammen med ham. Drengen er ikke til holdsport og lignende, men ville f.eks. gerne gå til Taekwondo sammen med en voksen eller tage på cykleture. Han er meget til online spil, men kan også lide at spille brædtspil, lægge puslespil, tegne og er åben for nye ting.

- En 13 årig pige fra Hårby/Vissenbjerg ønsker en kvindelig voksenven. Pigen bor både hos mor og far, som er skilt. Pigen interesserer sig meget for heste, kan lide at lave gymnastik, gå ture, tage i svømmerhal og lign. Det er også fint f. eks. at være kreativ, spille spil, bage. Det vigtigste er en voksenven, der er god til at lytte, en hun kan betro sig til uden at risikere at såre hverken far eller mor eller andre, hun er knyttet til.

- Pige på 11 år fra Turup ønsker en voksenven - alder er ikke afgørende. Pigen kan blandt meget andet godt lide at tegne, være kreativ,  bage, lave mad, synge, spille spil og hun er meget interesseret i historie. Hun er også glad for at være ude at gå ture, løbe eller anden udendørs aktivitet. Det vigtigste ift. en voksenven er, at det er en, der er god til at lytte til en følsom pige, som har sine udfordringer.

- En alenemor fra Tommerup ønsker en FAMILIEVEN. Mor er alene med to piger på 1 og 3 år og en dreng på 13 år. Mor ønsker en familieven, hun selv kan tale med om forhold vedrørende børnene og en, der også selv har lyst til at få en relation særligt til de to piger. Det må aldersmæssigt gerne være lidt i bedsteforælderalderen og gerne et par.

- En alenemor  med en datter på 11 år søger en FAMILIEVEN. Der er ingen far inde i billedet og netværket er spinkelt

IKKE ALLE MATCHER ALLE - derfor kan vi godt have både børn og voksne på venteliste samtidig. Sådan er det i øjeblikket.

Vi forsøger at lave de helt rigtige match ud fra bl. a. interesser, personlighed/kemi og eventuelle ønsker om køn, alder og geografi. Det er vigtigt for alle parter, at det bliver vellykket.

DER ER BÅDE MÆND OG KVINDER OG PAR, SOM ER GODKENDTE OG STÅR KLAR TIL AT BLIVE VOKSENVEN FOR ET BARN ELLER FAMILIEVEN MED EN HEL FAMILIE.

- En kvinde fra Jordløse ønsker at gøre en forskel for et barn gennem fællesskab omkring arbejdet med heste.

- En mand fra Glamsbjerg ønsker at blive ven med en dreng fra Glamsbjergområdet.

- Et par fra Ebberup er klar til  at blive familieven for en mor med et mindre barn. Lidt bedsteforælderagtigt.

- Et par ønsker at blive familieven med en familie med anden etnisk baggrund.

 

Formand
Sinne Ramild

Næstformand
Birgit Lundbæk

Kasserer: 

Lene Krogh

Bestyrelsesmedlem
Lisbet Hammer

 

Bestyrelsesmedlem

Birgitte Møller

Bestyrelsesmedlem:
Susanne Fredskov

 

1. Supplenant til bestyrelsen:

Ann-Jeanett Fredslund Scott

Bestyrelsesmedlem
Line Bang Hansen

 

2. Suppleant til bestyrelsen

Anne Blomme

 

Er bestyrelsesarbejde noget for dig?

Vi ønsker kontakt med dig, som har lyst til det at gøre arbejdet mere kendt, dig der har lyst til det  organisatoriske arbejde i bestyrelsen - evt. noget med PR eller fundraising.

Velkommen til at ringe til Sinne på tlf. 21 74 64 72 for at høre nærmere.
Du kan også skrive til assens@voksenven.dk