Thumbnail

Assens

Velkommen til Børns Voksenvenner i Assens

Børns Voksenvenner i Assens har som formål at etablere værdifulde venskaber mellem børn og familier med et spinkelt socialt og familiemæssigt netværk og engagerede og livsglade voksne, der vil dele deres tid, overskud og energi med et barn eller en hel familie. 

Vi etablerer 3 former for venskaber:

  • En VOKSENVEN til et barn over 6 år 
  • En FAMILIEVEN til hele familien - her er børnene typisk under 6 år, men vi har også venskaber, hvor børnene er ældre.
  • Vi laver også STOREBROR/STORESØSTER match. Der er for børn fra 11år og opefter, der matches med en frivillig i alderen 18-35 år.

Nogen vælger at blive voksenven eller familieven som enkeltperson andre vælger at gøre det sammen som par.

Kontakt os gerne hvis du vil høre mere om at få en voksenven, en familieven eller en storebror/storesøster eller hvis du ønsker at være frivillig.

Tlf: 30 64 38 74

Mail: assens@voksenven.dk
 

4 piger og 3 drenge venter på at få en voksenven og 1 alenemor venter på en familieven 

Læs mere her:

- Pige på 10 år fra Gamtofte ønsker en voksenven, der kan lide at være i naturen og har lyst til at være fysisk aktiv - gerne noget med gymnastik og ridning. Men også en, der har lyst til at forkæle med spil, boller og varm cacao eller hvad man nu er til. Det er vigtigt for pigen, at have sin egen voksen, som har lyst til at give opmærksomhed og lytte, så pigen kan være i centrum uden at skulle kæmpe om opmærksomheden.

- Pige på 12 år fra Gamtofte ønsker en voksenven, der ikke er bange for at gå ind i en dybere snak  om de svære følelser, der kan være ifm. både sygdom, død og skilsmisse. I det hele taget en, der er god til at lytte og rumme og give en voksent modspil og være med til at sætte tingene i det rette perspektiv. Gerne en, der har lyst til at være fysisk aktiv i naturen og god til at være igangsætter af aktiviteter, men der er også fint med f. eks. hygge og brætspil.

- 12 årig pige fra Ebberup, der bor alene sammen med mor, ønsker en voksenven. Gerne en som er i stand til at være fysisk aktiv, har lyst til at være udendørs og nyder at færdes i naturen  Der må meget gerne være dyr. Pigen vil også gerne kreative aktiviteter, spil  og hygge, men ønsker allermest en voksenven, der er god til at lytte og god at snakke med og som kan blive en fortrolig. Alder er ikke afgørende.

- En dreng på 12 år fra Assens ønsker en voksenven, der har tid til et par timers samvær i hverdagen en gang om ugen. Det må gerne være en yngre mand, der har lyst til fysisk aktivitet, men også gerne en, han kan lave forskelligt sammen med på et værksted. Drengen har mistet den mand, der var far for ham ved dødsfald og bor nu alene sammen med sin mor og lillebror.

- En dreng på 10 år, der bor sammen med mor og søster i Assens ønsker en mandlig voksenven, der vil tage ham med i fsk. aktiviteter. Gerne fiskeri, leg i skoven, bygge huler, boldspil osv. Musik har også interesse. Det må gerne være en mand, som kan være en rollemodel og som kan støtte en følsom dreng i at udvikle sig på fsk. fronter. Der er ønske om samvær  et par timer 2-4 gange om måneden efter skoletid.

- En dreng på 9 år, der bor hos sin mor i Tommerup, ønsker en voksenven - alder er ikke afgørende. Det vigtigste er nærvær og tid sammen med en rolig rummelig voksen, der samtidig kan "skubbe lidt på" og være en rollemodel. Pga sygdom har mor i perioder ingen overskud til at gøre ting sammen med ham. Drengen er ikke til holdsport og lignende, men ville f.eks. gerne gå til Taekwondo sammen med en voksen eller tage på cykleture. Han er meget til online spil, men kan også lide at spille brætspil, lægge puslespil, tegne og er åben for nye ting.

- Pige på 11 år fra Turup ønsker en voksenven - alder er ikke afgørende. Pigen kan blandt meget andet godt lide at tegne, være kreativ,  bage, lave mad, synge, spille spil og hun er meget interesseret i historie. Hun er også glad for at være ude at gå ture, løbe eller anden udendørs aktivitet. Det vigtigste ift. en voksenven er, at det er en, der er god til at lytte til en følsom pige, som har sine udfordringer.

- En alenemor fra Tommerup ønsker en FAMILIEVEN. Mor er alene med to piger på 1 og 3 år og en dreng på 13 år. Mor ønsker en familieven, hun selv kan tale med om forhold vedrørende børnene og en, der også selv har lyst til at få en relation særligt til de to piger. Det må aldersmæssigt gerne være lidt i bedsteforælderalderen og gerne et par.

IKKE ALLE MATCHER ALLE - derfor kan vi godt have både børn og voksne på venteliste samtidig. Sådan er det i øjeblikket.

Vi forsøger at lave de helt rigtige match ud fra bl. a. interesser, personlighed/kemi og eventuelle ønsker om køn, alder og geografi. Det er vigtigt for alle parter, at det bliver vellykket.

DER ER BÅDE MÆND OG KVINDER OG PAR, SOM ER GODKENDTE OG STÅR KLAR TIL AT BLIVE VOKSENVEN FOR ET BARN ELLER FAMILIEVEN MED EN HEL FAMILIE.

- Et par fra Ebberup er klar til  at blive familieven for en mor med et mindre barn. Lidt bedsteforælderagtigt.

- En mand fra Glamsbjerg er klar til at blive voksenven for en dreng fra nærområdet.

- Et par ønsker at blive familieven med en familie med anden etnisk baggrund.

 

Formand
Sinne Ramild

Næstformand
Birgit Lundbæk

Kasserer: 

Lene Krogh

Bestyrelsesmedlem
Lisbet Hammer

 

Bestyrelsesmedlem

Birgitte Møller

Bestyrelsesmedlem:
Susanne Fredskov

 

1. Supplenant til bestyrelsen:

Ann-Jeanett Fredslund Scott

Bestyrelsesmedlem
Line Bang Hansen

 

2. Suppleant til bestyrelsen

Anne Blomme

 

Er bestyrelsesarbejde noget for dig?

Vi ønsker kontakt med dig, som har lyst til det at gøre arbejdet mere kendt, dig der har lyst til det  organisatoriske arbejde i bestyrelsen - evt. noget med PR eller fundraising.

Har du en faglig baggrund og har lyst til at blive matcher, så hører vi meget gerne fra dig.

 

Velkommen til at ringe til Sinne på tlf. 21 74 64 72 for at høre nærmere.
Du kan også skrive til assens@voksenven.dk