Thumbnail

København

Støt os med at lave aktiviteter for vores venskaber

Vi afholder aktiviteter for vores venskaber, så vi kan mødes i hyggelige omgivelser og tale sammen med andre venskabs voksne/børn og nye kontakter og venskaber opstår.

For at kunne afholde disse, er vi afhængig af økonomisk støtte og du kan støtte med et valgfrit beløb enten ved at overføre til vores bank eller via mobilpay.

Har du spørgsmål til os inden du støtter er du velkommen til at kontakte os

Overførsel Mobilepay : 867625 Børns Voksenvenner København

Overførsel Danske Bank : regnr. 9570 kontonr. 13515093

Lokalafdeling København søger frivillige

Har du tid, lyst og mod på frivilligt arbejde?

Børns Voksenvenner København søger lige nu efter frivillige til vores bestyrelse, aktivitetsudvalg, samt frivillige matchere og voksenvenner.

Hvis du er nysgerrig på om det kunne være noget for dig, kan du skrive lidt om dig selv til vores mail koebenhavn@voksenven.dk, så kontakter vi dig og tager en snak om hvordan vi kan få dig i gang med frivilligt arbejde.

Lokalafdeling København takker for jeres deltagelse i vores Julearrangement - Vi håber I alle havde en hyggelig eftermiddag

Vi fik pyntet vores juletræ med alt det flotte julepynt som I fik lavet, mens vi hyggede og spiste sygt gode æbleskiver, vanillekranse, og lækker summerbird chokolade.

Vi ønsker jeg alle en rigtig glædelig jul og godt nytår - vi ses i 2023

Har du spørgsmål eller forslag til vore næste arrangement, så skriv til 0s på koebenhavn@voksenven.dk

Mange hilsner

Kim, Rikke og Sussi
Lokalafdeling KØBENHAVN

Børns Voksenvenner skaber venskaber mellem børn med spinkle voksennetværk og frivillige voksne med tid og overskud til at gøre en kæmpe forskel for et barn. Venskaber gennem Børns Voksenvenner giver børn øget selvværd og mod på nye udfordringer.

Kontakt
Mail: koebenhavn@voksenven.dk