Thumbnail

Herning

 

Hjælp sårbare børn
Bliv frivillig matcher og hjælp sårbare børn.

Vi er i gang med at etablere os i Herning. Hjælp os med at skabe værdifulde venskaber mellem børn og voksne.

Vil du være frivillig matcher? Lige nu søger vi frivillige matchere, som vil hjælpe de børn i Herning med at finde en voksenven. Hvis du har en børne- eller socialfaglig baggrund og vil du gerne gøre en frivillig indsats som matcher, så hører vi meget gerne fra dig. Du bliver en del af et matcherteam, hvor man samarbejder og sparrer med hinanden.

 

 

 

Karen PoulsenKaren Poulsen er matcher og fortæller:

"Når jeg arbejder på at matche et barn med en voksenven, regner jeg med, at det er et venskab, der skal vare længe. Det er derfor vigtigt at gøre et grundigt stykke arbejde. Der er mange ting at tage højde for. For eksempel afstanden mellem barnets og voksenvennens bopæl, deres alder, praktiske muligheder for at mødes, temperamenter og interesser. Samtidig er det en fordel at have mødt både barn og voksen inden selve matchningen. Så er det lettere at forestille sig de to personer sammen og hvorvidt deres kemi vil passe," siger Karen Poulsen, der har været leder af en børnehave i mange år. 

Vil du være matcher? Læs mere her:  Bliv frivillig matcher 

Du kan også se en video om voksenvenskaber her.


Vil du være voksenven?

Vi søger voksenvenner, som har tid, lyst og overskud til et venskab med et barn med et spinkelt voksennetværk. Læs meget mere om vore voksenvenskaber på denne hjemmeside. Du kan gøre en verden til forskel for et barn - og du får et værdifuldt venskab igen! Vi matcher venskaber ud fra interesser, personlighed, kemi samt praktiske forhold som geografi og tid. Derfor bliver vore venskaber gensidige - der venter dig en relation, som du kan glæde dig til!

Vil du være voksenven? Læs mere her: Bliv voksenven 

Søger du en voksenven til dit barn? Eller kender du et barn, som kunne bruge en voksenven? Læs mere her: Giv dit barn en voksenven

Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker en uforpligtende snak:

Kontakt: Områdekontor Midtjylland eller mail til: herning@voksenven.dk 

Følg Børns Voksenvenner Herning på Facebook