Mindeord fra Børns Voksenvenner | voksenven
Gå til hovedindhold

Mindeord fra Børns Voksenvenner

Carl Åge Østergaard, formand for lokalforening Børns Voksenvenner Frederikshavn, afgik ved døden lørdag d. 8. oktober, pludseligt og uventet.

Carl Åge har været en engageret, stabil og meget kompetent frivillig i foreningen i mange år. Han blev voksenven for en dreng, som nu selv er blevet voksen, for cirka 12 år siden. Det blev et godt og stærkt venskab, hvor også Carl Åges kone Inge fik en stor rolle at spille. Den nu voksne dreng er fortsat med at komme i Carl Åge og Inges hjem, som har været en tryg base for ham.

Da den daværende formand for lokalafdeling Frederikshavn lige så pludseligt og uventet afgik ved døden for cirka 8 år siden, sprang Carl Åge til og overtog formandsrollen, som han med stor samvittighedsfuldhed, ansvarlighed og ordentlighed har varetaget indtil i lørdags.

Ud over at være frivillig var Carl Åge journalist på Nordjyske Medier, indtil han gik på pension for få år siden. Carl Åge samlede gerne bestyrelsen til bestyrelsesmøder i hans og Inges gæstfrie hjem og har på sin betænksomme og rolige facon ledet en veldrevet og velfungerende lokalforening med en stabil bestyrelse. Der er gennem de godt 12 år, som foreningen i Frederikshavn har eksisteret, etableret mange gode venskaber mellem børn og Voksenvenner. Disse venskaber har nydt godt af matchernes og foreningens støtte og opbakning. Herudover har venskaberne fået flere årlige tilbud om fælles, spændende udflugter og aktiviteter i lokalområdet.

Carl Åge vil blive savnet i Børns voksenvenner. Det gælder både lokalforeningerne i Hjørring og Aalborg og af de ansatte på Regionskontor Nordjylland samt i hele Børns Voksenvenner. Carl Åge vil blandt andet blive savnet for sin ordentlighed og som en stabil og pligtopfyldende samarbejdspartner, som man altid kunne regne med og stole på.

I denne stund går vores tanker til Carl Åges nærmeste: Inge, familie og venner.

Tak for din store indsats for foreningen.

Æret være Carl Åges minde.

 

Regionskonsulent

Birgit Klitgaard Leong


Hvem er Børns Voksenvenner?

Børns Voksenvenners vision er at gøre en positiv langvarig forskel for børn og unge med spinkle voksennetværk. Vi skaber betydningsfulde venskaber mellem børn, der savner en ekstra fortrolig voksen og rollemodel, og frivillige voksne med tid og lyst til at gøre en forskel for et barn.

Kontakt os

Åbningstider

Mandag til torsdag:
Kl. 10.00 - 16.00

Fredag:
Kl. 10.00 - 15.00