Lokale ambassadører

Jonny Hefty

Jonny Hefty

Musiker/ kunstner

Jonny Hefty er rapper, kunstner og også ambassadør for Børns Voksenvenner i Aalborg og Omegn. Han har i mange år boet i København, hvor han har præget den danske rapscene med flere hits og adskillige optrædener her, der og alle vegne. Da han igen vendte hjem til Aalborg, var det oplagt at kontakte ham, omkring denne tjans. Han sagde heldigvis ja.

Jonny Hefty blev ambassadør i 2015 og har ofte deltaget i vores arrangementer og haft unge vennepar fra projekt “Storesøster/storebror” med til Street art dag på Værket. En super god dag. Vi er rigtig glade for Heftys altid positive gemyt og velvilje i at deltage og møde op, når vi har brug for hans energi og kunstneriske evner. Vi håber at samarbejdet vil bestå i mange år frem over.

Buster Juul

Buster Juul

Håndboldspiller

Børns Voksenvenner i Aalborg og Omegn er så stolte over at Buster Juul har valgt at være en del af vores ambassadørhold og nedenfor kan i læse hvorfor Buster har valgt at støtte vores forening.

Buster Juul fortæller:

“Jeg er så heldig at have fået en lillebror i en sen alder, hvilket har beriget mit liv med en masse kærlighed, men også en ansvarsbevidsthed omkring min rolle som “stor” storebror, der har været med til at skabe gensidig glæde og smil på læben i hverdagen. Vigtigheden i at have en fader – voksenven eller storebror kan bare ikke understreges nok for barnets sociale dannelse.”